Penningmeester

Miranda Vossen

Met mijn 35 jaar ben ik op plaats 6 van onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen de jongste van de PvdA-kandidaten.

In mijn dagelijks leven ben ik moeder van twee kinderen en werk parttime op de administratie van een octrooikantoor in Eindhoven. Ik woon sinds 1999 in de gemeente Cranendonck. Na 11 jaar in Budel-Schoot te hebben gewoond, woon ik nu alweer 3 jaar in Budel, op een steenworp afstand van het huis waar mijn man Wouter Kursten is geboren.

Sinds 2002 ben ik lid van de PvdA, nadat ik eerst lid geworden was van de Jonge Socialisten. Sinds 2004 ben ik penningmeester van de PvdA-Cranendonck. Ik heb twee keer als kandidaat meegedaan met de waterschaps-verkiezingen, eenmaal namens de Jonge Socialisten en eenmaal namens onze afdeling.

Dit keer heb ik mij bewust kandidaat gesteld voor het raadslidmaatschap. Na een aantal jaren de gemeentepolitiek vanuit het bestuur en vanaf de zijlijn via steunfractie en bijwonen van raadsvergaderingen te hebben gevolgd, heb ik besloten dat ik ook als raadslid mee wil doen. Met mijn achtergrond wil ik bekijken op welke fronten ik iets voor de mensen in onze gemeente kan betekenen.

De Akkerwinde 30
6021 LS BUDEL