Ruimtelijke Ordening

Henk van Lint

Projecten
Henk van Lint

Was 17 jaar als onderwijzer werkzaam in het onderwijs, o.a. in het onderwijs aan slechthorende kinderen. Daarna heeft hij zo’n 25 jaar gewerkt bij de landelijk sportorganisaties NSF, NOC*NSF, Nederlandse Ski Vereniging en de Nederlandse Toerfiets Unie.

Bekleedde – als vrijwilliger – vele bestuursfuncties in de sport, onder andere bij de KNZB (voorzitter commissie recreatiesport, lid commissie opleidingen, lid jubileumcommissie KNZB 90 jaar), maakte deel uit van de commissie Topsport van NOC*NSF, de N.Ski.V. (lid dopingcommissie) en op verenigingsniveau (tien jaar in bestuur gezeten van PSV Zwemmen en Waterpolo en 15 jaar voorzitter van de volleybalvereniging in Haaften). Was chef de mission van de Nederlandse paralympische ploeg voor de winterspelen in Nagano 1998, Salt Lake City 2002 en Turijn 2006. Momenteel voorzitter van de Nederlandse Triathlon Bond en lid van NOC*NSF-commissie ‘Richtlijnen en Bestedingsplan Sportagenda’.

Hij wil in de nieuwe raadsperiode (2014-2018) de kansen voor open goal benutten, die Cranendonck momenteel krijgt met het project Hof van Cranendonck, het DIC en de centrumplannen Maarheeze en Budel. Het overhevelen van rijkstaken op het terrein van de zorg naar de gemeente Cranendonck moet naadloos verlopen.

Henk is sinds 31 januari 2017 raadslid, als opvolger van eerder die maand tot wethouder gekozen Frits van der Wiel.

Henk&AlexC370

 

 

 

 

 

 

 

Henk is een echte oranje-fan….

Europalaan-Zuid 96
6021 KH BUDEL